Mengenai Kami


  

Golden Horse Cosmetics telah di formulasikan selama 52 tahun sejak 1958, sehingga hari ini ,  Golden Horse Kosmetik  telah dijual lebih dari sepuluh buah negara di dunia dan sangat digemari oleh wanita juga lelaki dari perbagai peringkat umur . 

      Berbekalkan
pengalaman praktikal selama 52 tahun, kualiti dan mutu Kosmetik Golden Horse  sering ditingkatkan dengan  memperkenalkan bahan-bahan mentah dan formula termaju dari Jepun, Perancis, Amerika dan Switzerland untuk membuat produk yang terbaik . 
      Golden Horse Cosmetics dihasilkan dengan teliti  dan profesional dan dengan kawalan kualiti yang ketat . Ia merupakan  suatu produk unggul yang mendapatkan pujian dari ramai pengguna 


       Rangkaian Produk kosmetik ini bersifat neutral, tidak menyakitkan dan dengan tekstur halus  dan lembut. Bahan dari kosmetik semua mematuhi peraturan Biro Kawalan famasitukal  di setiap negara, dan mendapatkan kelulusan, Tanpa kesan sampingan  seperti  merkuri dan  logam berat. 


        Untuk kulit yang tetap muda dan cerah,  sila gunakan Kosmetik Golden Horse  yang diedar terus dari pengedar yang sah . Mutu Produk Golden Horse  ini akan sentiasa ditingkatkan dari masa ke semasa supaya produk yang dihasilkan lebih baik dan sempurna  agar penggunanya akan  kelihatan Muda  dan Cerah selamanya